Over LM Vastgoed

 

Marjolijn Dieker (ondernemer).

Van huis uit ben ik opgegroeid in een ondernemersfamilie welke onder andere actief is in de vastgoed sector. Veel werkzaamheden heb ik van jongs af aan mee gekregen en op me genomen. De keuze voor de opleiding Small Business en Retail management was dan ook en logische stap. Tijdens deze opleiding heb ik mijn stageperiodes afgerond bij een makelaar en in de huur- en verhuur bemiddeling.

Na het behalen van mijn diploma ben ik jarenlang werkzaam geweest bij zowel nationale als internationale zakenbanken. Ik heb hier fantastische jaren beleefd en erg veel kennis en ervaring opgedaan. Begin 2015 heb ik besloten om als zelfstandig ondernemer te starten in de vastgoedsector. Iets wat ik altijd al voor ogen heb gehad.

Mijn persoonlijke kwaliteiten zijn mijn commerciële en ondernemende karakter en achtergrond. Door mijn dienstverlening hoop ik zoveel mogelijk te kunnen bemiddelen in het vinden en aanbieden van woningen en bedrijfsobjecten.

Doordat LM Vastgoed geen onderdeel is van een grote organisatie kunnen we bemiddelen tegen een lagere prijs dan onze concurrenten. Daarbij kunnen we maatwerk oplossingen bieden voor met name de aanbieders van vastgoed.

Met vriendelijke groeten,

Marjolijn Dieker
06-15937317
info@lmvastgoed.nl
www.lmvastgoed.nl

Koningshof 4
6006 HA  Weert

linkedinhttps://nl.linkedin.com/in/marjolijndiekerklinkers

marjolein